Personal

Anna Kahl
Jag fick äran att börja jobba på Terra Nova vid starten 2007 och har älskat varje dag sedan dess. Att få arbeta tillsammans med barn är fantastiskt, roligt och lärorikt.

Jag är en social person som tycker om att träffa vänner, träna, lyssna på och utöva musik. Jag har två flickor med min man Stefan och vi har äntligen skaffat en liten hund. En Bichon frisé som är med mig på förskolan vissa dagar, ill barnens stora förtjusning.

Eva Nilsson
Det bästa med jobbet på Terra Nova är att få möta barnens glädje och nyfikenhet, att få vara med i deras utforskande och lärande. I min roll som ateljerista får jag vara med och skapa en inspirerande miljö som väcker barnens nyfikenhet och utforskarglädje. Jag trivs med att få jobba på en liten familjär förskola där engagemanget är stort bland kollegor och föräldrar.

Jag bor på landet med min man och våra två katter. Mina tre barn är vuxna och jag är både mormor och farmor. På fritiden är jag jympaledare på Friskis&Svettis och gillar att träna men även gå på konserter, paddla kajak, åka skidor och långfärdsskridskor samt ligga i solen på någon grekisk ö.

Caroline Juuska
Jag är en glad, engagerad och utåtriktad trebarnsmamma som är gift med en fantastisk man. Att gå till jobbet är verkligen underbart! Där finns fantastiska kollegor och barn som möter  mig varje dag, för vem har fördelen att få en kram varje morgon på sin arbetsplats?

På min fritid brukar jag träna en hel del: Crossfit, innebandy, tennis och löpning.  Jag brukar tänka att gör jag någonting som utmanar mig varje dag så vet jag att jag lever.

Jannike Larsson
Jag är en social och glad tjej som älskar att umgås med vänner och familj. Jag bor på öster tillsammans med min sambo. På fritiden ser ni mig på gymmet, framför spisen, i soffan eller på en strand i ett varmt land.

2011 började jag jobba här på Terra Nova, och trivs som fisken i vattnet. Det är så kul att jobba med barn, och så intressant att se deras utveckling. Det är en glädje att gå till jobbet!